tterug naar HOME DOEZELTJE.

       

               
               

       Lila Doezeltje  Fuchsia Doezeltje  Leuk speeltje van Doezeltje 

 

   

   Doezeltje is een laken/hoeslaken ineen. Het lakentje zit halverwege vast aan het onderlaken. Hierdoor kun je het babybedje razendsnel opmaken en kan je baby niet wegzakken onder het laken. Hierdoor ligt je baby veilig in het ledikantje. Doezeltje is dus simpel, maar heel effectief! Laag opmaken is dus niet langer nodig.

   Doezeltje is gebaseerd op het matrozenbedje, dat al generaties lang veilig wordt gebruikt. Wel zo fijn om te weten.
   Bij het gebruik van Doezeltje leg je de voetjes tegen de stikrand van laken en onderlaken (bij het pijltje, bovenste foto). Het laken sla je weer terug, zodat het precies bij jouw baby past. Je kunt de aanwijzingen voor veilig gebruik van Doezeltje  hier als pdf downloaden. 

   Daarnaast heeft het Doezeltje laken brede instopstroken, waardoor. je baby heel strak worden ingestopt. De meeste baby's vinden dit heel prettig.

   Er zijn Doezeltje lakens in diverse kleuren verkrijgbaar in onze internetwinkel.. Doezeltje lakens zijn gemaakt voor standaard ledikantmaat 60 x 120cm.  
   Je kunt Doezeltje gebruiken totdat je baby 6-8 maanden oud is.

   Er  zijn tevens bijpassende dekens van Doezeltje

   zachtgeel Doezeltje met fijn streepje

  > Terug naar productoverzicht

  > Koop nu in onze internetwiinkel

  > Mail gerust bij vragen

   

   

 

   

   Naast de Doezeltje lakens zijn er hele hippe dekens te koop in de internetwinkel . De dekens zijn precies afgestemd op de Doezeltje lakens.Het leuke aan de dekens is dat ze een apart formaat hebben. Hierdoor blijft het unieke ontwerp van Doezeltje behouden.

   Gebruik van de dekens is lang niet altijd nodig. Want de Doezeltje lakens zijn dubbel gevoerd en je baby heeft ook nog kleding aan.  Een deken is voor de hele kleintjes en voor hele koude dagen echter wel aan te raden. Zie ook onze tips voor veilig slapen

   Oranje fleece deken van Doezeltje Zachtgeel Doezeltje met paarse fleece deken van Doezeltje

   Het formaat van de dekens is ca 55 x 90 cm .
   De deken is aan twee kanten te gebruiken. De ene kant is van effen fleece stof en de andere kant van geblokt katoen. Dit blokje is in precies dezelfde kleurstelling als het streepje in de lakentje en passen er dus perfect bij.
   Er zijn ook dubbelzijde fleecedekens verkrijgbaar.

Lila Doezeltje met paarse Doezeltje deken

Lime Doezeltje met oranje Doezeltje deken

  > Terug naar productoverzicht

  > Koop nu in onze internetwiinkel

  > Mail gerust bij vragen